img-blog

Destinacions 2024 per a un Nadal i Cap d'Any màgics

img-usuario
01/10/2024

La festivitat més especial de l'any està pràcticament a tocar. Molts establiments ja comencen a vendre aliments i altres productes nadalencs i, a poc a poc, aconsegueixen que ens anem il·lusionant amb la seva arribada. Si ets dels que volen experimentar la màgia d'aquestes dates a través d'altres paisatges, mirades i estils de vida, deixa't inspirar amb aquesta llista de destinacions per a aquest Nadal 2024.

1. Nadal a Sicília entre volcans i molta història

Per als qui busquen destinacions nadalenques poc convencionals, Sicília és una excel·lent opció. La major illa del Mediterrani et dona la benvinguda en qualsevol moment de l'any, si bé per Nadal és una mica més emocionant. Pots arrencar la teva ruta a Palerm, la capital, on t'espera un preciós nucli històric. En el teu recorregut per Sicília, tindràs l'oportunitat de contemplar la faceta més nadalenca de poblacions amb encant com Catània, Erice o Cefalú. Completa aquest viatge de postal amb una panoràmica del volcà Etna.

2. Polònia: fred al rostre i mercats nadalencs

Polònia pot ser molt freda al desembre (amb temperatures mitjanes de 2º C). No obstant això, agrega més autenticitat a l'escapada visitant la seva interessant capital, Varsòvia, on et podràs perdre pels carrerons del seu nucli antic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Cracòvia no es queda enrere, amb racons tan esplendorosos com el turó de Wawel o la basílica Mariana. Gaudeix de la neu a Zakopane o dels mercats nadalencs a Wroclaw per completar una visita inoblidable.

3. Lapònia, el Nadal més autèntic

Passar Nadal i Cap d'Any a Lapònia és un somni per a molts. Què et semblaria fer-ho realitat aquest any 2024? És, indubtablement, una destinació idíl·lica per celebrar aquestes dates. I és que ofereix activitats tan interessants com visitar el Pare Noel a la seva casa del bosc, contemplar aurores boreals, passejar en trineu amb huskies o rens per paisatges gelats i molt més. Les opcions no acaben aquí! Gaudeix d’uns Nadals de conte pescant al gel, conduint karts o realitzant una excursió en raquetes de neu.

4. Cap d'Any a Costa Rica, la teva gran aventura de 2024

Celebra un Cap d'Any de manera diferent a l'habitual. Costa Rica pot convertir-se en la destinació predilecta per començar el nou any exactament com t'agradaria continuar-lo: viatjant! Aquest país ple de vida alberga racons fantàstics com San José, la seva capital; natura exuberant com el Parque Nacional de Tortuguero, famós per la seva gran biodiversitat, i platges increïbles com Playa Esterillos, on podràs relaxar-te a la vora de l'oceà Pacífic.

5. Nova York per Nadal, sé el protagonista de la teva pel·lícula

Quants cops has vist una pel·lícula nadalenca ambientada a Nova York? Centenars! Aquesta ciutat hipnòtica i dinàmica ens mostra la seva cara més bucòlica amb l'arribada del Nadal. És el moment d'explorar l'escenari de tantes i tantes pel·lícules! Recorre tots els racons que sempre has vist a la televisió: els llums de Times Square, la pista de patinatge sobre gel de l'edifici Rockefeller Center i el mític Central Park ple de la màgia del Nadal.

6. Colòmbia per a un Cap d'Any ple de ritme

El país caribeny és una destinació de somni per donar-li la benvinguda al 2025 en banyador. Arrenca el teu recorregut a la concorreguda i moderna capital, Bogotà, per després seguir la festa a Cartagena de Indias. Celebra Cap d'Any entre edificis d'arquitectura colonial i relaxa’t a les aigües cristal·lines de les Islas del Rosario. T'has quedat amb ganes de més? Explora la ciutat on el vallenato i la salsa omplen cada racó, Medellín.

7. Canàries: uns Nadals bojos, però càlids

No has d'anar gaire lluny per celebrar uns Nadals diferents als de sempre! Les Illes Canàries et permetran festejar aquesta efemèride amb temperatures suaus i dies molt assolellats. Tria en quina illa vols estrenar el nou any o combina’n unes quantes: Tenerife, Gran Canària i Fuerteventura

Aquest Nadal pot ser diferent si comences a planejar-lo ara! Qualsevol d'aquestes destinacions farà que sigui inoblidable.