img-blog

Vacances a mida: quan i on vulguis

img-usuario
19/07/2022

S'acosten les vacances i encara no has decidit destinació? No saps quan podràs viatjar? Tens flexibilitat per triar dates però no saps on anar? Avui et portem una sèrie de propostes perquè et facis unes vacances a mida i viatgis on i quan vulguis sense renunciar a les millors destinacions.

Des de destins culturals a altres pensats per al descans, des de climes tropicals a llocs més frescos on fugir de la calor… Aquí tens les nostres propostes d'última hora perquè escullis les vacances ideals.

El Mediterrani i les illes

Si prefereixes no anar-te'n gaire lluny i passar les vacances a prop de casa, tenim diverses propostes per a tu.

Croàcia és ara mateix una de les destinacions estrella del Mediterrani, per la varietat de la seva oferta, que inclou des de ciutats amb racons plens d'història com Dubrovnik o Zagreb a parcs nacionals, els seus conjunts patrimoni de la Humanitat o les aigües cristal·lines del Mar Adriàtic on practicar submarinisme o rutes amb veler.


Si vols platges tranquil·les, cales perdudes on gaudir de la tranquil·litat del Mediterrani sense presses Menorca és una bona opció per començar. La mitjana de les Balears et seduirà per les seves tranquil·les cales, l'ambient familiar i la deliciosa gastronomia. En canvi si busques un ambient més cosmopolita i sofisticat, Eivissa és el lloc on anar.

Més enllà del Mediterrani, Gran Canària també és una opció a tenir en compte. Amb una mitjana anual de 24 graus, els seus 60 quilòmetres de platja i el seu espectacular i únic entorn natural fan d’aquesta illa una destinació perfecta per passar les vacances.

De ruta per Europa

Si ets dels que aprofiten les vacances per conèixer llocs i descobrir la cultura i el patrimoni d'altres països, també tenim diverses propostes per a tu, com un impressionant creuer fluvial pel Danubi on podràs gaudir dels paisatges que acompanyen aquesta travessia, a més de conèixer les ciutats que es troben a la vora d'aquest riu, com Melk, Viena, Bratislava, Budapest o Dürnstein.


Una altra proposta, que també inclou un creuer fluvial passa per conèixer el millor del Rin i els Països Baixos en un recorregut que et portarà per diferents ciutats, països i paisatges com Amsterdam, Colònia, Mannheim, o Estrasburg.

 

Si prefereixes centrar-te en un sol país i conèixer millor alguna de les seves regions, un recorregut per Edimburg i les Highlands d'Escòcia és una opció molt recomanable. Aquí podràs conèixer des de la històrica capital escocesa amb el seu famós castell fins al mític llac Ness, passant per la ciutat d'Inverness, l'illa de Skye o les destil·leries de les rutes del Whiskey i tot sense passar calor!


Aventura i descans

Si ets dels que gaudeixen de convertir les vacances en una autèntica aventura, et proposem un viatge a l'altra banda del món, al Canadà, per a conèixer les seves principals ciutats, com Toronto o Montreal i les famoses catarates del Niàgara i fer fer un safari per gaudir de l'albirament de balenes al Quebec, a la badia de St. Catherine.


 

Si en lloc d'una aventura per mar prefereixes una aventura a terra ferma, aleshores la nostra recomanació és Costa Rica, amb les seves selves i volcans. Aquí podràs descobrir la naturalesa exuberant d'aquest país a través dels seus parcs naturals, com el de Tortuguero o Volcàn Arenal i gaudir de les seves platges a la zona del Pacífic Central, famosa per practicar surf.



A mig camí entre l'aventura i el descans et proposem una ruta per Cuba, en un viatge on pots combinar cultura, patrimoni, aventura i relax visitant la seva capital l'Havana, patrimoni de la Humanitat i una de les seves mítiques destinacions de platja, Varadero.

 

Si per contra durant les teves vacances l'únic que busques és desconnectar, descansar, relaxar-te i deixar passar el temps sense preocupacions, tenim també algunes propostes que podrien agradar-te, com Los Cabos la regió situada a l'extrem sud de l'estat mexicà de Baja California Sur, on es troben l'oceà i el desert i on tot està pensat perquè passis uns dies inoblidables envoltat de luxe i natura.

 

Illa Maurici, al sud d'Àfrica és una altra de les nostres propostes i és el lloc perfecte per recarregar piles a les seves impressionants platges, submergir-se a la natura en algun dels seus parcs naturals o gaudir de les vistes de les llacunes que l'envolten. A més, aquest petit paradís és famós per l'amabilitat i l'hospitalitat dels seus habitants; la seva cultura mil·lenària, la seva història i la seva gastronomia (sobretot el curri i les pastes dolces).


Punta Cana
, a la República Dominicana, és potser una de les destinacions més populars del Carib, gràcies a les seves llarguíssimes platges de cocoters i aigües cristal·lines, envoltades d'una exuberant naturalesa, el lloc perfecte per gaudir del “dolce far niente”.


Com pots veure, tenim opcions per a tots els gustos, tot depèn de quan i on vulguis anar-te'n de vacances. Així que ja saps, tu decideixes i nosaltres t’hi portem!