img-blog

6 Grans Viatges que has de fer un cop a la vida

img-usuario
14/05/2024

Un gran viatge arrenca d'una il·lusió que a poc a poc va prenent forma. Primer viatgem en la nostra imaginació, després sobre el mapa i, finalment, sobre el terreny. I cada etapa es gaudeix al màxim! Els grans viatges són aquells que ens obliguen a sortir de la nostra zona de confort i ens porten a destinacions remotes que ben aviat es transformen en familiars. Aquí tens una llista de grans viatges que hauries de fer una vegada a la vida.

1. Sud-àfrica, el poder de la natura

Sud-àfrica és un dels països més emocionants si t'agraden els destins de contrastos. Ciutat del Cap és una ciutat màgica repleta d'atractius com el cap de Bona Esperança o la imponent Table Mountain. Des d'aquí ho tens molt fàcil per visitar Hout Bay i divisar elefants marins, tot i que també tindràs l'oportunitat de veure enormes balenes a la ciutat veïna de Hermanus. Sud-àfrica és també el destí perfecte per fer un safari i divisar els icònics big five al popular Parc Nacional Kruger.

2. Illa Maurici, el paradís al teu abast

Si estàs a la recerca d'un gran viatge de relax, Illa Maurici és el que necessites. Els seus quilòmetres de sorra blanca banyats per suaus aigües blaves s'encarregaran de transportar-te a un somni fet realitat. Descobreix platges màgiques com Le Morne, Belle Mare o Flic en Flac. Aprofita aquestes idíl·liques platges per a la pràctica d'activitats aquàtiques com kayak, esnòrquel o submarinisme.

3. Nova York, la màgia de la gran ciutat

Entre els grans viatges que hauries de fer almenys una vegada a la vida hi ha Nova York. Aquesta ciutat vibrant porta acompanyant-nos des de sempre, així que ja va sent hora de que la coneguis! Aprofita per perdre't pels racons més icònics de les teves pel·lícules preferides, com Manhattan, el mític Central Park, el Rockefeller Center o el barri del Soho. Imperdible és també l'observatori The Edge, on sentir la ciutat sota els teus peus.

4. Nepal, l'aventura que necessites

Per a entusiastes de les altures, Nepal et proposa una experiència inoblidable en plena serralada de l'Himàlaia. Pots començar la teva expedició a Katmandú, la capital, on t'esperen temples hindús plens de color. Viatja al passat a Bandipur, una ciutat que sembla haver-se quedat ancorada en el temps, amb els seus múltiples temples i cases antigues. També al Nepal podràs viure aventures en enclavaments com el Parc Nacional Chitwan, on podràs navegar riu avall a la recerca de cocodrils, micos o rinoceronts.

5. Argentina i els seus contrastos

Argentina és una destinació que s'adapta a les necessitats de qualsevol viatger. Per als amants de les ciutats dinàmiques, Buenos Aires dona la benvinguda amb els seus barris amb història com La Boca o San Telmo. Si prefereixes paisatges extraordinaris, al país argentí descobriràs l'emblemàtic glaciar Perito Moreno, que ofereix l'oportunitat de realitzar activitats com un safari nàutic per admirar de prop els blocs de gel. Un cop a Ushuaia, no pots obviar el Parc Nacional Tierra de Fuego, hàbitat d'una enorme varietat de fauna: des de guineus colorades a castors. Impressionants són també les cascades de l'Iguazú, sens dubte, un dels entorns naturals top del món.

6. Japó, l'essència de les tradicions

El Japó és un dels grans viatges que sempre agrada fer. Serà aquest any el teu moment? I és que el país asiàtic té molt a oferir. Inicia el teu viatge a Tòquio, on submergir-te en la cultura japonesa de la mà d'atractius com el Temple de Sensoji o el pintoresc barri Harajuku. Captura instantànies increïbles del Mont Fuji a les immediacions del Llac Kawaguchiko i prepara't per assaborir les tradicions japoneses als carrers de Narai-Juku. Una altra de les ciutats indispensables al Japó és Kyoto, on t'espera Fushimi Inari, escenari de la pel·lícula 'Memorias de una Geisha'. No pots perdre't tampoc la localitat de Nara i atraccions com el Temple de Todaiji.

Quin creus que és el gran viatge que millor encaixa amb tu? Qualsevol d'aquestes sis opcions, no hi ha cap dubte, et farà sortir de la teva zona de confort! Prepara l'equipatge, que d'aquest any 2024 no pot passar. ¡Embarca’t en una aventura inoblidable!