img-blog

Aquest estiu, viu la màgia a Disneyland París

img-usuario
26/05/2022

Aquest estiu tens una cita que no et pots perdre a Disneyland París, perquè el mític parc d'atraccions de la factoria Disney celebra el 30è aniversari i ha preparat un munt de sorpreses, espectacles i noves atraccions perquè gaudeixis encara més de la seva màgia.

Tant si ets fan dels parcs d'atraccions com si no, Disneyland és el lloc ideal per gaudir en família, o deixar sortir el nen que tots portem a dins. Desfilades, disfresses, atraccions, jocs, emoció i molts somriures t'esperen en un lloc on la màgia de Disney es fa realitat.

 

Marvel Avengers Campus

Aquest estiu, amb motiu del seu aniversari, Disney et porta una sorpresa molt especial. Si ets fan dels superherois no pots deixar de visitar el Marvel Avengers Campus, una nova terra dins del parc on podràs formar part del mític grup de superherois i lluitar colze a colze amb els Venjadors per salvar el món a l'univers Marvel.

Prepara't per conèixer l'equip d'Iron Man, Capitana Marvel, Spiderman, Black Panther o Thor i viure amb ells trepidants aventures a les noves atraccions del parc, o mentre passeges tranquil·lament per les instal·lacions. Prova els seus plats preferits als restaurants temàtics, participa amb ells en diferents trobades, ajuda'ls a superar les missions més difícils, o simplement fes-te una foto amb el teu venjador preferit. Tu tries.





30 anys de màgia

Aquest aniversari podràs viure tota la màgia del parc,  i a més de les atraccions, desfilades i trobades de sempre, podràs gaudir de moltes novetats pensades perquè la teva estada sigui inoblidable.

Una nova ambientació, jardins temàtics o un nou espectacle nocturn t'esperen juntament amb noves propostes culinàries, records exclusius del 30è aniversari i les tradicionals cavalcades on els personatges més icònics del món Disney es vesteixen de gala per celebrar amb tu aquesta data tan especial.




Informa't sobre el programa, les atraccions i les ofertes amb motiu d'aquest aniversari i prepara't per gaudir de la màgia d'un lloc únic, on tots tornem a veure el món amb la mateixa il·lusió que un nen.