img-blog

Be happy viatjant en família

img-usuario
07/06/2023

Les vacances són el moment perfecte per gaudir de temps en família, fer coses diferents i sortir-nos de la rutina de la feina i l'escola on estem immersos. I una de les millors coses per desconnectar i fer coses noves és viatjar. I què millor que fer-ho acompanyat de la família? Doncs fer un viatge pensat especialment per a famílies.

Avui et portem una sèrie de propostes de viatges per fer tots plegats, des de destinacions típicament familiars a altres que, sense ser el clàssic destí per als més petits, també són ideals per descobrir tots junts. Només has de tenir en compte el que us agrada més a tots.

Viatges temàtics

Les nostres propostes comencen per aquests viatges pensats per fer en família. Aquest tipus de viatges que estan pensats perquè gaudeixin els més petits de la casa, però que, no ens enganyem, acabem gaudint tots.

I aquí tenim diferents propostes depenent dels gustos, les aficions o fins i tot l'època de l'any en què viatges. Perquè si bé és veritat que quan es viatja amb la família se solen aprofitar les vacances escolars, no ens referim necessàriament a les vacances d'estiu.

Això ens porta a una de les destinacions familiars estrella, però que és millor conèixer a l'hivern, i no podia ser cap altre que Lapònia, on viu el Pare Noel i on podreu ser els protagonistes d'un veritable conte de Nadal.

 


I seguint els contes, les històries i els personatges de ficció us proposem un viatge a Londres i al món de Harry Potter o a París per conèixer el parc Asterix. Si us agraden els parcs, des de París podeu visitar Futuroscope, on podreu viure noves emocions gràcies a imatges gegants o atraccions inèdites, i des de Munic s'arriba a Legoland, el parc ideal per als amants dels jocs de construcció



Descobrint en família

Un altre tipus de viatges també ideals per fer amb tota la família són aquells que ens porten a destins que no estan pensats per a nens, però que s'hi adapten i ens conviden a descobrir-los des d'un altre punt de vista.




Escapades a illes com Menorca, amb els seus jaciments arqueològics prehistòrics o Lanzarote amb el paisatge lunar i les passejades amb camell pel Parc Nacional de Timanfaya, poden ser la destinació familiar perfecta si no vols anar gaire lluny. I Tunísia o Albània, amb la seva barreja d'història, cultura, aventures i parcs naturals també són destins on podreu gaudir junts tota la família.



 

Grans viatges per a tots

I si ets dels amants dels grans viatges i vols transmetre als teus fills la teva passió per viatjar, també hi ha grans viatges i destins exòtics que són ideals per fer amb nens.


 

Dubai i Abu Dhabi, als Emirats Àrabs, són una d'aquestes destinacions. Entre aquestes dues ciutats podreu fer un recorregut per dunes, edificis únics i parcs d'atraccions increïbles. O el cas de Kenya on a més de poder observar els animals al seu hàbitat natural també podràs descobrir la feina que es duu a terme en centres de recuperació d'animals salvatges.



Altres opcions per gaudir en família són Sri Lanka, per veure elefants de prop, les Açores on descobrireu antigues formes de cultiu o podreu albirar balenes, Cap Verd i els seus espectaculars paisatges o la República Dominicana, com l'opció perfecta per desconnectar tots plegats.


Com pots comprovar hi ha moltes i molt variades destinacions per explorar en família. Ara només us heu de posar d'acord tots!