img-blog

L'hivern també és per a viatjar

img-usuario
19/01/2023

Tot i que la majoria de nosaltres tendim a associar vacances amb estiu i viatges, l'hivern també és una època perfecta per gaudir amb el que més ens agrada: viatjar.

Escapa't a esquiar Àustria, Suïssa o els Pirineus per gaudir de la neu, surt a conèixer noves i llunyanes cultures com Egipte o Namíbia, fuig del fred a destinacions més càlides com les Canàries o Costa Rica o simplement (re) descobreix alguns dels llocs que tant t’’agraden com Mallorca, les illes gregues o Itàlia.

Avui et proposem una sèrie de destinacions, tant a prop com lluny de casa, perquè mentre esperes que arribin les vacances, o aprofitant que ja les tens, gaudeixis d'uns dies de descans. On t'escaparàs aquest hivern?

Els més clàssics

Una escapada clàssica durant els mesos més freds és fer un viatge a alguna estació d'esquí per gaudir de l'esport d'hivern per excel·lència. Les Angles un poble reconvertit en estació d'esquí, o Font Romeu amb unes vistes espectaculars sobre els Pirineus orientals, són perfectes per gaudir amb la família.

I si vols paisatges nevats, però més lluny de la Mediterrània, pots aprendre a esquiar o millorar la teva tècnica en alguna de les estacions d'esquí dels Alps, com Innsbruck, una ciutat tirolesa amb molta història a Àustria o Interlaken, al cantó suís de Berna.

Noves destinacions

Si ets dels afortunats que tens vacances en aquests mesos i pots gaudir d'una escapada més llarga, ara és el moment de fer un gran viatge amb tots els avantatges, però cap dels inconvenients de la temporada alta.

En aquest cas, si el que vols és fugir del fred, et proposem viatges a destinacions més càlides, com Costa Rica, un lloc perfecte per anar-hi els mesos de desembre a abril i descobrir els seus increïbles paisatges o Namíbia, on podràs descobrir el desert més vell del món on viuen elefants, rinoceronts, lleons i girafes.

 



Però si el que busques són noves experiències independentment del clima, et proposem fer un recorregut hivernal pel Canadà, coneixent Vancouver i els poblets que l'envolten.


Egipte, l'arxipèlag de Madeira o les Illes Canàries són altres destinacions, que si bé són més populars a l'estiu, també tenen el seu encant en aquesta època de l'any.

 

Illes Mediterrànies

I a mig camí entre les destinacions exòtiques i llunyanes i les escapades d'esquí tens alguns altres llocs molt més a prop de casa i amb un munt de coses per descobrir més enllà de les seves espectaculars platges o les impressionants costes. Es tracta de les illes de la Mediterrània, des de Mallorca, fins a Sicília o alguna de les illes gregues més populars com Mykonos i Santorini.

En el cas de Sicília a més de ciutats com Palerm, Catània o Taormina trobaràs pobles pintorescos, i llocs plens d'història perfectes per visitar a l'hivern. A Mallorca, la més gran de les Balears, podràs visitar museus i galeries, perdre't pel casc antic de Palma o admirar la seva impressionant catedral, o si ho prefereixes podràs passejar tranquil·lament per Mikonos o contemplar el capvespre a Santorini sense interrupcions ni multituds.



Com veus tens un munt de possibilitats per escapar-te uns dies o gaudir de les teves vacances a l'hivern. Siguis com siguis i busquis allò que busquis l'hivern és una època com qualsevol altra per gaudir viatjant. Què esperes?